Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

HARD STUFF INDUSTRIAL FURNITURE

Hard Stuff je kreativni kolektiv koji se bavi multidisciplinarnim dizajnom i proizvodnjom nameštaja. Hard Stuff je pokrenut spajanjem ljudi sa istom idejom 2014. godine kao Slovenačko – Srpska kompanija sa sedištem u Industijskoj Zoni u Beogradu, Srbija. Inspiracija i kreativnost se crpi iz globalnih inovacija i prirodne teksture materijala poput drveta, gvoždja, stakla, betona i čelika. Primarni cilj je da proizvodimo bezvremenski održivi dizajn koji ispoljavamo kroz komade nameštaja.

Hard Stuff zajedno sa korisnikom traži dublju vezu izmedju proizvoda i prostora u kome živi, sa ciljem da zadrži primarni izgled materijala – koristeći tehnike savremenog dizajna. Svaki komad je zaseban, ručno pravljen i sadrži prirodne neravnine.

HARD STUFF ORGANIZCIJI

Hard Stuff je 2014. pokrenuo svoj radni i stvaralački prostor, napravljen i osmišljen kao jedna multifunkcionalna celina u koju je implementirana profesionalna stolarska i bravarska radionica. Težimo ka tome da što više unapredimo profesionalni radni i intelektualni prostor i pružimo svim ljudima, partnerima i klijentima dobru energiju i neprestane inovacije.

STVARAOCI & INOVATORI

Mi smo kompanija koja je uvek u potrazi za preduzetničkom samoinicijativom, inspirisanim menadžerima, kreativnim profesionalcima, operativnim ekspertima, stolarima, metalcima i drugim kreativnim zanimanjima.

Vlasnici i osnivači

  • Rok Skele
  • Srđan Damjanac
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.